DE OPTIES

Je kunt mij inzetten op verschillende manieren!

Ik ben Zelfstandig Trouwambtenaar onder de naam AntoinetteTrouwt, BABS bij de gemeente Deventer, Ceremoniespreker bij gelegenheid en ik vind het ook heel erg leuk om jullie bij te staan op jullie dag als Ceremoniemeester.

Zelfstandig Trouwambtenaar

Mag ik jullie trouwen ergens in Nederland? Dat kan! De betreffende gemeente wijst mij dan aan als BABS voor 1 dag. De kosten hiervoor verschillen per gemeente en deze benoemingskosten komen bovenop de kosten van mijn vergoeding.

Als zelfstandig trouwambtenaar besteed ik veel meer tijd aan jullie om jullie door en door te leren kennen; leven we samen toe naar jullie trouwdag en benader ik ook jullie liefsten om nog meer verrassende input over jullie te ontvangen. Denk aan wederzijdse ouders, broers en zussen, jullie getuigen of best friends. Maar ook jullie kids of die lieve oma of opa kan een rol spelen!

Daarnaast neem ik veel meer tijd en aandacht aan het schrijven van de speech en het voorbereiden van de ceremonie en de ceremonie zelf. Ik denk graag mee om het helemaal “jullie” te maken. Willen jullie live-muziek? Ik ken een aantal heel goed musici waar ik graag mee samen werk. Zo kan de trouwceremonie helemaal naar jullie wensen worden gemaakt en zal deze dus echt véél persoonlijker worden!

 

Ceremonieel Trouwen

Jullie kunnen er ook voor kiezen om ceremonieel te trouwen. Dit is de mogelijkheid om op die prachtige locatie te trouwen die geen officiële trouwlocatie is, of op een tijdstip dat een burgerlijk huwelijk niet kan. Alles is mogelijk! Het wettelijke huwelijk sluiten jullie dan op een eerder (gratis) moment bij de gemeente. Op jullie trouwdag vieren jullie het ceremonieel huwelijk met alles erop en eraan, helemaal zoals jullie het voor ogen hebben! Jawoord, geloften, ringen, het tekenen van (fun)aktes; alles hoort en kan erbij. 

BABS gemeente Deventer

Trouwen jullie in de gemeente Deventer, dan kunnen jullie een voorkeur aangeven voor mij als jullie BABS. In deze mooie gemeente ben ik benoemd en beëdigd trouwambtenaar sinds april 2024.

Voor huwelijken in Deventer gelden de afspraken van de gemeente met betrekking tot tijdsduur en vergoeding. Deze werkwijze verschilt veel met als je mij als zelfstandig trouwambtenaar boekt.

Ceremoniemeester

Kunnen jullie wel wat hulp gebruiken op de trouwdag zelf? Ik help jullie graag! Vantevoren gaan we op locatiebezoek, bespreken we het draaiboek uitgebreid en op de dag zelf ben ik de hele dag het aanspreekpunt voor al jullie gasten en de leveranciers. Zo worden jullie ontzorgd en kunnen familie en vrienden ook maximaal genieten van jullie dag! 

Ik help jullie graag op weg om uit bovenstaande de mooiste keuze te maken. Samen overwegen we de opties en jullie beslissen waar we voor gaan.

Wat kost het?

Ik werk geheel op maat en naar jullie wensen. Afhankelijk van hoeveel liefsten jullie input willen voor de ceremonie bied ik verschillende pakketten aan; Zilver, Goud en Platina. De pakketten starten vanaf €1295,=. In mijn brochure lees je hier meer over. Deze kun je aanvragen via het contactformulier. In ons kennismakingsgesprek vertel ik er ook graag meer over!

Klaar om samen een onvergetelijke ceremonie te plannen?