Gouden woorden

Wat andere bruidsparen over mij zeggen:

Simone en Karst

Je kunt stoppen met zoeken naar een trouwambtenaar, Antoinette zorgt voor de perfecte ceremonie op jouw huwelijk!
Ons huwelijk wilden we vervroegen ivm mijn zieke vader. De uitdaging was om binnen 2 weken een huwelijk te organiseren. Antoinette zei: hier hoef ik niet over na te denken, ik ga dit doen voor jullie.
En hoe…een ceremonie met veel humor, persoonlijke verhalen, zoveel liefde en emoties. Echt alle 100 gasten waren zo positief over Antoinette!

Marcel en Arjanne

Als ik terug denk aan onze trouw ceremonie merk ik dat er meteen een grote lach op mijn gezicht verschijnt. En dat is absoluut dankzij Antoinette. We maakten kennis tijdens een open dag van een trouwlocatie en hadden direct een goed gevoel bij Antoinette. Dat gevoel is gebleven in de hele aanloop naar onze trouwdag toe en op de dag zelf is ons goede gevoel volledig bevestigd. Geweldig hoeveel tijd en aandacht je gestoken hebt in het verzamelen van informatie bij onze dierbaren. Maar ook heel leuk dat je bij ons thuis uitgebreid de aandacht nam voor ons, onze kinderen, het hele gezin. We wilden heel graag dat de kinderen onderdeel waren van ons moment en daarin dacht je zo fijn mee en hebben we het met elkaar zo mooi gedaan.

We kijken terug op de ceremonie met zoveel liefde, plezier en ontroering. Echt geweldig genoten! En niet alleen wij denken er zo over, dit werd bevestigd door iedereen die er ook getuige van mocht zijn. Alleen maar liefde en waardering voor Antoinette haar mooie werk!

Lianne en Elio

We kijken terug op een geweldige dag met een hele mooie speech gemaakt door Antoinette. Zij heeft de gave om met behulp van gesprekken en vragenlijsten van ons en onze familie en vrienden een persoonlijk verhaal te vertellen en dit doet ze met een enorme fijne flair. Ze heeft zelfs onze gasten in 4 talen welkom heeft geheten. Alleen het Chinees heeft ze even overgeslagen 😉

Wij hebben Antoinette ingehuurd als een babs buiten het gebied waar ze werkt. We hebben haar daarom moeten aanstellen als babs voor een dag. Het kost daardoor een paar honderd euro meer, maar je krijgt er zoveel meer voor terug. Dit is het dubbel en dwars waard.

Het contact voor de ceremonie verliep heel soepel, ze ging leuk om met onze kinderen (sfeer was thuis al gezet) en ze heeft ons zoveel mogelijk geholpen en gewezen op een paar praktische zaken. Ook heeft ze ons voorgesteld aan de overbuurbrouw die de lekkerste taarten/ sweet table kan maken voor een goede prijs.

Menig traantje is weggepinkt en na afloop kregen we van zoveel bezoekers te horen hoe mooi de ceremonie was en “wat deed de babs het leuk”! Zeker een aanrader 🙂

Tot slot hebben we de speech en alle input van elkaar en onze familie en vrienden na de bruiloft mogen ontvangen. Erg leuk om dit na afloop nog eens rustig te bekijken, soort van kers op de taart.

Antoinette, bedankt voor alles!

Joyce en Tom

Antoinette heeft onze ceremonie onvergetelijk gemaakt! De voorpret begon al toen zowel wij als onze dierbaren werden gevraagd om allerlei vragen over ons te beantwoorden. Zij heeft dit tot een fantastische speech verwerkt die heel persoonlijk was. Onze gasten gaven tevens aan dat ze van begin tot het einde geboeid waren door het leuke verhaal en de interactie die er tussentijds was met hen. Kortom, we hebben genoten en zouden Antoinette bij iedereen aanbevelen! 🙂

Brenda en Jaap

Bij zo’n belangrijke dag als op onze bruiloft wil je dat alles klopt. En dat deed het. We waren super blij met jou Antoinette als onze BABS. Jouw creatieve ideeën, je persoonlijke aandacht ook voor onze kinderen getuigen en ouders je warmte en het net even anders doen. Jij paste perfect bij ons. Super bedankt!

Tot slot hebben we de speech en alle input van elkaar en onze familie en vrienden na de bruiloft mogen ontvangen. Erg leuk om dit na afloop nog eens rustig te bekijken, soort van kers op de taart.

Antoinette, bedankt voor alles!

Roderick en Simone

We hebben genoten van Antoinette als BABS.
De hele ceremonie verliep erg prettig en professioneel, alle aanwezige gasten voldoen zich erg betrokken en gehoord omdat ze vooraf input werd gevraagd, en hierdoor was het ook voor ons als bruidspaar een leuke verrassing wat er aan bod zou komen. Haar speech was erg ontroerend en romantisch, maar ook grappig en luchtig.


Ook in het het hele voor traject was het erg fijn en gezellig samenwerken.

Klaar om samen een onvergetelijke ceremonie te plannen?