Kees en Barbara

Antoinette is een superlieve en warme vrouw die ons ook in de maanden vooraf aan het huwelijk ontzettend goed begeleid heeft en ons een heel prettig gevoel heeft gegeven. Wij wilden de ceremonie in het Nederlands en in het Duits en dat heeft zij goed omgezet. De ceremonie ging vloeiend en ze heeft een goede verhouding tussen emotionele momenten, humor en serieuze delen weten te raken. Antoinette; nogmaals dank je wel voor een heel mooie ceremonie en een perfecte dag!

Anouk Hemmink fotografie

Thom en Iris

Wij kijken echt terug op een heerlijke dag! We hebben ontzettend genoten en vonden allebei de ceremonie toch wel het hoogtepunt van de dag! Van onze vrienden en familie hoorden we dat je ons heel juist en op een leuke manier neerzette in jouw speech. Kiki vond de trouwmevrouw ook heel aardig en de kinderakte hangt al boven haar bed! Nogmaals heel veel dank voor al je lieve woorden.

bohemian flowers smal

Joep en José

Antoinette heeft een fantastische ceremonie verzorgd. Ze vertelde een warm, betrokken en humoristisch verhaal. Maar ook de hele weg naar de grote dag toe was Antoinette enorm betrokken! Niet alleen bij ons, maar ook bij onze getuigen, onze kinderen en onze ouders en vrienden. Dit maakte dat haar speech ook echt heel persoonlijk en herkenbaar was. Zo waardevol op zo’n belangrijke dag! De aandacht, tijd en moeite die Antoinette in onze dagheeft gestopt zijn onbetaalbaar.

Jouw woorden droegen er extra aan bij dat de liefde tussen deze twee nog meer in de schijnwerpers wel gezet! Vond het prachtig en ben diep geraakt door wat ik zag! @Maureenfotografie

Thijs en Tanja

Antoinette is een ontzettend lieve en gezellige vrouw. In het voortraject neemt ze uitgebreid de tijd om jullie en jullie naasten door en door te leren kennen. Haar speech maakte onze ceremonie tot een moment dat we nooit zullen vergeten. Het verhaal heeft iedere gast geraakt en zat vol liefde, humor en was heel persoonlijk. Zijn jullie op zoek naar een iemand die jullie ceremonie met prachtige woorden kan omlijsten? Dan is Antoinette de perfecte keuze! Lieve Antoinette, we hebben echt een heel mooie dag gehad en zijn heerlijk aan het nagenieten. We willen je enorm bedanken voor het verzorgen van onze prachtige ceremonie, echt perfect! We hebben veel complimenten gekregen dat jij het ZO mooi hebt gedaan!

@mariekestormfotografie

Gert-Jan en Alice

Antoinette heeft een geweldige ceremonie voor ons verzorgd. De kennismaking en het voorgesprek waren ook erg gezellig. Overal in meedenkend en al het voorwerk hebben tot een unieke speech geleid. Wat er voor ons helemaal uitsprong was hoe Antoinette onze kinderen bij de ceremonie heeft betrokken, met onder andere een prachtige gezinsakte, die we allemaal mochten ondertekenen. Al met al heeft haar bijdrage onze huwelijksdag onvergetelijk gemaakt!

GertJan Alice en ik