Het gaat natuurlijk helemaal niet om mij, want alles draait om jullie op de mooiste dag van jullie leven, maar voor mij is het wel heel bijzonder om op jullie trouwdag een essentiƫle bijdrage te mogen leveren door jullie en jullie gasten een onvergetelijke trouwceremonie te geven. Een ceremonie met een schaterlach en een blinkende traan maar bovenal de liefde en het leven vierend!

Dit kan alleen als we een wederzijdse klik hebben, we aanvoelen alsof we elkaar al jaren kennen. Pas dan kan de ceremonie een heel speciale belevenis worden waar nog lang over nagepraat zal worden.

Wie ben ik?

Ik ben Antoinette Hulshof, alweer even 50 geweest en ruim 25 jaar gelukkig getrouwd met Maurits. We hebben 3 kinderen, Toine, Juliƫtte en Noud, en wonen in het mooie Twello. Ik houd van het familieleven, van onze vrienden en van lekker koken en bakken voor alle lieve mensen om mij heen.

Mijn werkzame leven heeft vooral in het teken gestaan van samenwerken met vrijwilligers o.a. bij Make-a-Wish Nederland en Paleis Het Loo. Een luisterend oor bieden en gezien worden was hier erg belangrijk naast alle regelzaken die professioneel vrijwilligerswerk met zich meebrengt. Al deze eigenschappen zijn mij niet vreemd.

In mijn vrije tijd wandel ik graag Klompenpaden in de buurt of wat verder weg, ik vind het heerlijk om, letterlijk en figuurlijk, nieuwe paden te ontdekken. Daarnaast houd ik ook erg van muziek en dan vooral van zingen!

Maar nog net iets meer dan dit alles houd ik van het vieren van de liefde, van mensen en van hun mooie verhalen en van vertellen.

En dan praat ik het allerliefst met een tikkeltje allure, voor die dikke vette gouden rand, over jullie mooie, bijzondere liefdesverhaal.

Willen jullie in contact komen met mij, even sparren of meer informatie? Kom in contact met mij!

Vinden jullie het leuk om mij te volgen? Ga naar mijn Instagram: @antoinettetrouwt.nl