Over mij

Yes! This is Me!

Antoinette Hulshof

Ik ben Antoinette, alweer even 50 geweest en ruim 25 jaar gelukkig getrouwd met Maurits. We hebben 3 kinderen, Toine, Juliëtte en Noud, en wonen in het mooie Twello. Ik houd van het familieleven, van onze vrienden en van lekker koken en bakken voor alle lieve mensen om mij heen.

Mijn werkzame leven heeft vooral in het teken gestaan van samenwerken met vrijwilligers o.a. bij Make-a-Wish Nederland en Paleis Het Loo. Een luisterend oor bieden en gezien worden was hier erg belangrijk naast alle regelzaken die professioneel vrijwilligerswerk met zich meebrengt. Al deze eigenschappen zijn mij niet vreemd.

Sinds december 2021 ben ik Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Eerst in Apeldoorn en sinds 1 april 2024 in de gemeente Deventer. Dit werk past zo ontzettend goed bij mij, dat ik besloot om ook voor mijzelf te beginnen onder de naam AntoinetteTrouwt. Al mijn werkzaamheden staan nu in het teken van Liefde!

 

In mijn vrije tijd wandel ik graag Klompenpaden in de buurt of wat verder weg, ik vind het heerlijk om, letterlijk en figuurlijk, nieuwe paden te ontdekken. Daarnaast houd ik ook erg van muziek en dan vooral van zingen!

Nog net iets meer dan dit alles houd ik van het vieren van de liefde, van mensen en van hun mooie verhalen en natuurlijk van vertellen. Dat wat vaak ongezegd blijft, mag op jullie trouwdag genoemd worden en dat doe ik graag.

Jullie liefdesverhaal voorzien van die dikke vette gouden rand, die beloof ik jullie!

Willen jullie in contact komen met mij, even sparren of meer informatie? Kom in contact met mij!

Vinden jullie het leuk om mij te volgen? Ga naar mijn Instagram: @antoinettetrouwt.nl

Trouwkriebels?!

Ken je dat? Dat speciale gevoel dat je op heel bijzondere momenten kan overvallen; overweldigend en ontzagwekkend. Het kan op de meest onverwachte momenten tot je komen en dan is het intens genieten!

Het kan op de trouwdag zitten in die prachtige, beeldschone jurk, het strak op maat gesneden pak of het heerlijke eten dat bereid is met veel liefde en passie. Maar juist ook in de trouwceremonie, die in mooie stijlvolle woorden is vormgegeven.

Jullie liefde, jullie droom wordt werkelijkheid! Op dat moment genieten jullie met volle teugen en beseffen dat het hierom draait in het leven!

Hebben jullie nog geen idee hoe jullie trouwceremonie eruit moet gaan zien? Of hebben jullie hier juist al heel veel ideeën over? Samen komen we tot het perfecte praatje!

Klaar om samen een onvergetelijke ceremonie te plannen?