Als jullie door mij getrouwd willen worden zijn er verschillende mogelijkheden.

De Mogelijkheden

Burgerlijk huwelijk in Apeldoorn

Trouwen jullie in de gemeente Apeldoorn, dan kunnen jullie een voorkeur aangeven voor mij als jullie BABS. In deze gemeente ben ik benoemd en beëdigd trouwambtenaar sinds december 2021. Hiervoor gelden de afspraken van de gemeente met betrekking tot tijdsduur en vergoeding. In Apeldoorn werk ik daarom niet als zelfstandig trouwambtenaar.

Burgerlijk huwelijk elders

Willen jullie graag trouwen op een andere locatie? Dat kan! De gemeente stelt mij dan aan als BABS voor 1 dag. De kosten hiervoor verschillen per gemeente en deze kosten komen bovenop de kosten van mijn vergoeding. Als zelfstandig trouwambtenaar kan ik veel meer tijd besteden om jullie beter leren kennen en ook zal ik een aantal van jullie liefsten contacten om meer input over jullie te ontvangen. Denk aan wederzijdse ouders, broers en zussen, jullie getuigen en best friends. Maar ook die lieve oma of opa kan een rol spelen! Daarnaast kan ik ook veel meer tijd en aandacht geven aan het voorbereiden van de ceremonie en de ceremonie zelf en bovenal kan de trouwceremonie helemaal naar jullie wensen worden gemaakt!

Ceremonieel Huwelijk

Jullie kunnen er ook voor kiezen een ceremonieel huwelijk te vieren. Dit is een unieke mogelijkheid om op die prachtige locatie te trouwen die geen officiële trouwlocatie is, of op een tijdstip dat een burgerlijk huwelijk niet mogelijk is. Het burgerlijk huwelijk sluiten jullie dan op een ander (gratis) moment bij de gemeente en op jullie trouwdag vieren jullie het ceremonieel huwelijk met alles erop en eraan, helemaal naar jullie wensen.

(Her)Beloftes

Misschien zijn jullie al jaren getrouwd of hebben jullie er bewust voor gekozen om niet officieel te trouwen, maar willen jullie wel naar elkaar uitspreken hoeveel je van de ander houdt en wat de ander voor jou betekent, dan kunnen jullie tijdens een kleine ceremonie (her)beloftes afleggen. Ik zorg ervoor dat jullie goed beslagen ten ijs komen en praat de ceremonie op een leuke, ontspannen manier aan elkaar. Daarna kan het feest beginnen!

Ik help jullie graag op weg om uit bovenstaande de mooiste keuze te maken. Samen overwegen we de opties en jullie beslissen waar we voor gaan.

Ceremoniemeester

Kunnen jullie wel hulp gebruiken om jullie dag in goede banen te leiden? Ook daarvoor zijn jullie bij mij aan het goede adres! Want wat is er nu fijner dan dat jullie vrienden en familie allemaal onbezorgd kunnen genieten van jullie dag! Met mijn brede ervaring als ceremoniemeester bij vele bruiloften, het organiseren van diverse evenementen, mijn organisatietalent en mijn open oog voor details, zorg ik dat alles goed verloopt en iedereen kan genieten!

Wat kost het?

Ik werk graag geheel op maat en naar jullie wensen. Afhankelijk van hoeveel liefsten jullie input willen voor de ceremonie bied ik 3 pakketten aan: Zilver, Goud of Platina. In ons kennismakingsgesprek vertel ik er graag meer over!