Telefoonummer

06 428 066 67

Email

info@antoinettetrouwt.nl

Over Jullie

Het gaat alleen om jullie!

Het gaat natuurlijk om jullie. Jullie gaan trouwen en willen dat die mooiste dag van jullie leven er eentje wordt met een gouden randje!

Hier hoort natuurlijk een bijzondere trouwceremonie bij die jullie nooit zullen vergeten en waarover jullie gasten nog lang zullen napraten.

Jullie willen geen zorgen over de ceremonie, alles moet tot in de puntjes geregeld zijn zodat jullie alleen nog maar achter over hoeven te leunen, te luisteren en vooral te genieten!

Wie zijn jullie?

Jullie zijn een liefdevol en gezellig stel samen en jullie trouwdag mag heel speciaal worden. Jullie eventuele kinderen en alle lieve familie en vrienden zijn daar natuurijk getuige van want ook zij moeten straks met heel warme gevoelens terug denken aan deze bijzondere dag.

Jullie houden van de goede dingen in het leven en zijn dankbaar voor alles wat jullie gegeven is, dat willen jullie ook graag naar voren laten komen in de ceremonie.

Op de mooiste dag van jullie leven komt alles samen in één groots stijlvol liefdesverhaal!

Herkennen jullie jezelf hierin? Dan weet ik zeker dat wij bij elkaar passen en verzorg ik met alle liefde jullie trouwceremonie.