Telefoonummer

06 428 066 67

Email

info@antoinettetrouwt.nl

Nostalgie

Waardevolle kiekjes uit de oude doos

Mijn dierbare opa en oma

Mijn lieve opa en oma Vehof, al jaren niet meer onder ons, trouwden in 1948. Wat ik zo mooi vind aan deze foto is dat je kunt zien dat zij echt veel aandacht hebben besteed aan hun kleding. De trouwjurk was wel donkerblauw, heel gewoon in die tijd, maar had wel een mooie lange sleep. Ook dragen ze beiden een mooie corsage en is er een prachtig trouwboeket gekocht. Het handtasje en de bloemenrand in het haar maken mijn oma tot een prachtige bruid! En mijn opa met een hoge hoed, die droeg hij dagelijks natuurlijk nooit, maar dat maakt hem tot een stijlvolle bruidegom. Ik houd ervan!

26 oktober 1948

Mijn lieve vader en moeder

Mijn lieve vader en moeder, al meer dan 50 jaar getrouwd inmiddels, hier beiden nog erg jong en op de drempel van een leven samen. Nog onwetend van wat de toekomst brengen zou…..2 kinderen (ik en mijn broertje Patrik), lieve aanhang (Maurits en Jacobien) en maar liefst 6 kleinkinderen (Toine, Juliëtte, Noa Simon, Noud en Daniël), die ook alweer aanhang mee brengen naar huis!

trouw
2 oktober 1970

Maurits en ik

Hier stonden wij een partijtje ongemakkelijk te zijn! Dat poseren was nog best lastig, al moet ik heel eerlijk zeggen dat we ontzettend mooie foto’s hebben van onze trouwdag! Niet in de minste plaatst te danken aan onze topfotograaf @henkeertink uit Markelo en natuurijk aan de mooie locatie @huisverwolde te Laren en @chapelweldam te Goor. Mijn jurk vind ik nog steeds heel mooi en heb ik ook nog steeds, al past ie helaas na 3 kinderen niet meer…

7 september 1995