De opties

Ceremoniemeester

Kunnen jullie wel hulp gebruiken om jullie dag in goede banen te leiden? Daarvoor zijn jullie bij mij aan het goede adres! Want wat is er nu fijner dan dat jullie vrienden en familie allemaal onbezorgd kunnen genieten van jullie dag! Met mijn brede ervaring als ceremoniemeester bij vele bruiloften, het organiseren van diverse evenementen, mijn organisatietalent en mijn open oog voor details, zorg ik dat alles goed verloopt en iedereen kan genieten!

Burgerlijk huwelijk 

Trouwen jullie in de gemeente Deventer, dan kunnen jullie een voorkeur aangeven voor mij als jullie BABS. Hier ben ik benoemd en beëdigd trouwambtenaar sinds april 2024.

Voor huwelijken in Deventer gelden de afspraken van de gemeente met betrekking tot tijdsduur en vergoeding.

 

Ceremonieel Huwelijk

Jullie kunnen er ook voor kiezen ceremonieel te trouwen. Dit is de mogelijkheid om op die prachtige locatie te trouwen die geen officiële trouwlocatie is, of op een tijdstip dat een burgerlijk huwelijk niet mogelijk is. Het wettelijke huwelijk sluiten jullie dan op een ander (gratis) moment bij de gemeente en op jullie trouwdag vieren jullie het ceremonieel huwelijk met alles erop en eraan, helemaal zoals jullie het voor ogen hebben!

Burgerlijk huwelijk in de rest van  Nederland

Dat kan! De betreffende gemeente stelt mij dan aan als BABS voor 1 dag. De kosten hiervoor verschillen per gemeente en deze benoemingskosten komen bovenop de kosten van mijn vergoeding. Als zelfstandig trouwambtenaar kan ik veel meer tijd aan jullie besteden om jullie helemaal goed te leren kennen; leven we samen toe naar jullie trouwdag en benader ik ook jullie liefsten om meer input over jullie te ontvangen. Denk aan wederzijdse ouders, broers en zussen, jullie getuigen en best friends. Maar ook jullie kids of die lieve oma of opa kan een rol spelen! Daarnaast neem ik ook veel meer tijd en aandacht aan het voorbereiden van de ceremonie en de ceremonie zelf en bovenal kan de trouwceremonie helemaal naar jullie wensen worden gemaakt! en zal deze dus echt véél persoonlijker worden!

(Her)Beloftes

Misschien zijn jullie al jaren getrouwd of hebben jullie er bewust voor gekozen om niet officieel te trouwen, maar willen jullie wel naar elkaar uitspreken hoeveel je van de ander houdt en wat de ander voor jou betekent, dan kunnen jullie tijdens een kleine ceremonie (her)beloftes afleggen. Ik zorg ervoor dat jullie goed beslagen ten ijs komen en praat de ceremonie op een leuke, ontspannen manier aan elkaar. Daarna kan het feest beginnen!

Ik help jullie graag op weg om uit bovenstaande de mooiste keuze te maken. Samen overwegen we de opties en jullie beslissen waar we voor gaan.

Wat kost het?

Ik werk graag geheel op maat en naar jullie wensen. Afhankelijk van hoeveel liefsten jullie input willen voor de ceremonie bied ik verschillende pakketten aan; Zilver, Goud en Platina. De pakketten starten vanaf € 995,= In mijn brochure lees je hier meer over, deze kun je aanvragen via het contactformulier. In ons kennismakingsgesprek vertel ik er ook graag meer over!

Klaar om samen een onvergetelijke ceremonie te plannen?